Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Vi månadssparar vi med!

Team GADD

Vilka är vi?

Personerna bakom gaddfonder.se och GADD & Cie är inte så många, men vi ser därför till att ta extra mycket om varandra och våra kunder. Det är inte helt lätt att vara ett litet familjeföretag, men vi har klarat oss genom alla stormar på marknaderna sedan 1989 och det är vi stolta över. Vi har alltid jobbat långsiktigt, vilket gjort att vi blivit ett alltmer sammansvetsat lag över åren.

Vi älskar det vi gör och vill att fler ska få förstå hur underbart enkelt det kan vara att spara på ett mer effektivt sätt än på bankens sparkonto.

Chief Investment Officer

Johan Nordström

Med ett enormt intresse för tennis och schlager har Johan jobbat inom investeringsbranschen sedan 2001. Han flyttade ner till Luxemburg med sin familj under sommaren 2015 och sitter som Chief Investment Officer för fonden GADD SMP sedan 2017.

Johan har bevisat sitt skarpa sinne för fondförvaltning och har jobbat tillsammans med GADD & Cie i olika omgångar sedan 2006.

När Johan inte sitter och läser på om marknaden så lagar han gärna mat (helst på grillen) och jobbar hårt med att träna sina 3 barn till att bli nästa Roger Federer.

Co-Founder och Partner

Christer Hegardt

Christer var med och startade GADD & Cie S.A. – familjeföretaget bakom gaddfonder.se – tillsammans med 2 goda vänner år 1989. Han har varit förmögenhetsförvaltare i över 30 år och föredrar golf över tennis nuförtiden, även om han tydligen var en bra tennisspelare förr.

Christer är uppvuxen utanför Stockholm och studerade vid Stockholm Universitet innan han flyttade ner till Lausanne, Schweiz, där han studerade Business Administration. Han hjälper numera Johan att förvalta fonden samtidigt som han fortsätter hitta nya, spännande investeringar åt sina egna privata kunder.

Head of Marketing

Alexander de Habsbourg

Alexander har ett starkt intresse för geopolitik och Mellanöstern, och har arbetat bland annat i Belgien, Schweiz, England och Kuwait innan anslöt sig till GADD i Luxemburg under våren 2021. Han jobbar nu aktivt med att förbättra vår marknadsföring och med att tillföra nya kunder.

Alexander vill gärna lära sig att spela golf, men föredrar än så länge tennis eller skidåkning när han har tid.

Vårt strike-team

Team GADD

Utöver Christer, Johan, och Alexander så finns även våra förmögenhetsförvaltare och hela vårt administrativa lag. Vi är i nuläget 12 anställda hos GADD & Cie, varav 7 arbetar i Luxemburg, 4 i Genève, och 1 arbetar mellan alla 3 kontor i Stockholm, Genève, och Luxemburg. Mer om dem kan du läsa på vår andra hemsida!

Founder

Staffan Gadd

Även om Staffan inte är med oss längre så kommer han alltid vara en del av vad GADD står för. Han var en god vän och en sann investerare, han spelade både golf och tennis.

“Det viktiga är inte hur mycket man sparar, utan att man sparar och att man gör det regelbundet. Då får de små summorna en chans att växa till något större.” – Staffan Gadd

Fondab

Fondab AB med organisationsnummer 556697-5560 är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Fondab är ett helägt dotterbolag till MFEX Mutual Funds Exchange AB med organisationsnummer 556559-0634.

Mer om dem kan du läsa på deras hemsida.