Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

GADD SMP

Om fonden

Vi vet vad vi gör

Tillit och Transparens

Genom gaddfonder.se får du tillfälle att prova på hur det känns att ha en egen förgmögenhetsförvaltare – du investerar i fonden som våra professionella förvaltare jobbar heltid med att ta hand om.

Vi köper och säljer aktier och obligationer åt fonden, ju fler som investerar långsiktigt desto fler intressanta aktier kan vi köpa.

Vi tror på det vi gör och är själva investerare i fonden. Många av oss månadssparar redan i den, så vi har alla anledningar till att den ska fortsätta skötas om på bästa möjliga sätt!

Våga ställa frågan

Vi svarar på dina frågor

Att börja månadsspara i en fond istället för att bara lägga undan på ett sparkonto känns ofta som ett stort steg, framför allt när man känner att man inte riktigt behärskar ämnet.

Vi hjälper dig gärna genom att svara på olika frågor, oavsett hur grundläggande du tror de är. Det är viktigt att du känner dig trygg i dina beslut och därför finns vi där för dig när frågor uppstår, vare sig det är innan, under, eller efter det att du börjat månadsspara tillsammans med oss.

Visste du att vi själva månadssparar via gaddfonder.se ? Vi tror på vår fond!

Fondab

Fondab AB med organisationsnummer 556697-5560 är ett värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Fondab är ett helägt dotterbolag till MFEX Mutual Funds Exchange AB med organisationsnummer 556559-0634.

Mer om dem kan du läsa på deras hemsida.